Indul a Vegyész bajnoki véghajrája


Célegyenesbe érkezik a honi első osztályú férfi röplabda bajnokság, hiszen szerdán az elődöntőkkel folytatódik a bajnoki küzdelem, ahol elkényelmesedni egyetlen csapatnak sem szabad… 

Az alapszakaszt meggyőző fölénnyel, vereség nélkül zárta az Oravec-legénység, melynek köszönhetően a rájátszásban – elődöntő és helyosztó – végig pályaelőnyben küzdhet. Az első megméretésre április 4-én, szerdán kerül sor, amikor is Szabó Dávidék a bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén fogadják hazai pályán, a DBS-ben a tavalyi, szintén elődöntős ellenfelet a Pénzügyőrt. A tavalyi meglepetéscsapat akkor megtréfálta a mieinket, de idén szeretnék elkerülni a hibákat Szabóék.

A Magyar Kupa már a zsebben, ez nyilvánvalóan kellő önbizalmat adott a srácoknak, ám semmiképpen sem elbizakodottságot. Erre garancia Daniel Oravec mester, aki keményen dolgoztatja és mentálisan is felkészíti a csapatot, az előttük álló feladatokra. Mindenesetre könnyűnek egyáltalán nem nevezhető ez a párharc, még ha az előzetes várakozásoknak megfelelően a Vegyész a sokkal esélyesebb is.

Egyet tehetünk: szurkolunk, amíg bírunk! Rajtunk ne múljon! Hajrá Vegyész, hajrá fiúk!

A másik ágon még nagyobb küzdelemre van kilátás, hiszen a nagyon megerősödött Kecskemét a címvédő Kaposvárral találkozik a döntőbe jutásért.

Férfi röplabda NB I, elődöntő, 1. mérkőzés; 2018. április 4. 18.00 Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont

VRC KAZINCBARCIKA – PÉNZÜGYŐR SE

ELŐDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS, 2018. április 7., 17:00, Budapest, Kőér utca
PÉNZÜGYŐR SE – VRC KAZINCBARCIKA

ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS, 2018. április 10., 18:00, Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
VRC KAZINCBARCIKA – PÉNZÜGYŐR SE

ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS – ha szükséges
PÉNZÜGYŐR SE – VRC KAZINCBARCIKA
2018. április 13., 20:00, Budapest, Kőér utca

ELŐDÖNTŐ, 5. MÉRKŐZÉS – ha szükséges
VRC KAZINCBARCIKA – PÉNZÜGYŐR SE
2018., április 15., 18:00, Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont