III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság – egyéni és csapatverseny 2


Értékes nyeremények, vándorserleg és sok minden más ajándék várja a III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokságra benevezett versenyzőinket, amikért már megéri elindulni. Nem is beszélve a remek hangulatról…

III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság

Egyéni kategória

 

A bajnokságban minden jelentkező 4 fordulót játszik. Egy forduló 4 sorozatot (game) tartalmaz. A verseny előtt 15 perccel a megjelenés kötelező, a bemelegítés 10 perc az első sorozat előtt.

Pontozás:
Fordulónként a legtöbb fát gurító versenyző annyi pontot kap, amennyi a résztvevők száma, a második egyel kevesebbet és így tovább, majd az utolsó egyet. A bajnokságot az nyeri, aki a 4 forduló alatt a legtöbb pontot szerezi. Pontegyenlőség esetén a magasabb átlag rangsorol. Női hendikep 8 fa/sor. Ha a versenyző nem jelenik meg, úgy 0 pontot kap arra a fordulóra.

 

1. forduló időpontja: 2018. október 6. 10.00 óra

További tervezett időpontok:

2018. november 24.
2019. január 12.
2019. március 23.

 

Nevezési díj:

Felnőtt 1.500 Ft / fő

Diák 1.000 Ft / fő

 

Díjazás

1. helyezett: 1 napos kirándulás
2. helyezett: 4 alkalmas bowling pálya bérlet
3. helyezett: 2 alkalmas bowling pálya bérlet

III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság

Csapat kategória


A bajnokságban minden csapat 4 fordulót játszik. Minden csapat külön pályán indul. Egy forduló 4 sorozatot tartalmaz, 1 sorozatban 3 játékos gurít. A fordulókon a csapatok 6 játékossal léphetnek pályára (3 kezdő + 3 csere játékos). Ha egy csapatból a min. 3 fő helyett kevesebb jelenik meg, úgy csak a gurító játékosok pontjait számoljuk (tehát nincs lehetőség arra, hogy a hiányzó játékos pontjait valaki pótolja). Csere csak egy adott sorozat végén lehetséges és csak a nevezéskor leadott játékoskeretből lehet cserélni. A verseny előtt 15 perccel a megjelenés kötelező, bemelegítés 10 perc az első sorozat előtt.

Pontozás:
Fordulónként a legtöbb fát gurító csapat annyi pontot kap, amennyi a résztvevő csapatok száma, a második eggyel kevesebbet és így tovább, majd az utolsó egyet. A bajnokságot az a csapat nyerni, aki a 4 forduló alatt a legtöbb pontot szerzi. Pontegyenlőség esetén a magasabb csapat átlag rangsorol. Női hendikep 8 fa/sor. Ha egy csapat nem jelenik meg, úgy 0 pontot kap arra a fordulóra.

1. forduló időpontja: 2018. október 20. 10.00 óra

További tervezett időpontok:

2018. december 8.
2019. február 16.
2019. április 27.

Nevezési díj:

5.000 Ft/ csapat

 

Díjazás

1. helyezett: 1 napos kirándulás
2. helyezett: 4 alkalmas bowling pálya bérlet
3. helyezett: 2 alkalmas bowling pálya bérlet


2 Gondolat “III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokság – egyéni és csapatverseny

Hozzászólások lezárva