Hosszú hétvége játszóházzal és kupadöntővel a DBS-ben


A 2022-es év első hosszú hétvégéje köszöntött ránk a mai nappal, de izgalmas program nélkül most sem marad a DBS…

A négynapos pihenő szombatján a MEGA játszóházasok gondoskodnak a gyerekek jókedvéről, érdemes ellátogatni a 10.00-tól 17.00-ig működő “óriásjátszóparkba”.

A második napon, vasárnap 18.30-tól a röplabda férfi Magyar Kupa döntőjében lép pályára a Vegyész, a címvédő és bajnok Pénzügyőr ellen! Az Érden megrendezésre kerülő fináléra sok szurkoló személyesen is elmegy szervezetten, vagy egyénileg, de akik nem kelnek útra és nem az otthoni fotelből szeretnének szorítani a Toronyai-csapatnak, azoknak irány a DBS kávézója, a Caffé Pianta! Az M4 Sport+ által élőben közvetített kupadöntőt nálunk már-már meccshangulatban nézheti és szurkolhatja végig mindenki!

Március 14-én hétfőn is nyitva lesz a DBS, bárki nyugodtan ellátogathat hozzánk és kedvenc időtöltésének hódolhat, legyen az akár bowling, vagy squash, de pingpong és csocsó is belefér. Ám, ha valaki csak egy baráti csevejjel múlatná az időt egy finom kévé és szendvics mellett, azt is megteheti.

Nemzeti ünnepünkön, március 15-én mi is pihenünk és az 1848-1849-es hősök előtt tisztelgünk, a Jókai téren rendezendő emlékünnepségen és koszorúzáson! Így, tehát ezen a napon zárva leszünk! Mindenkinek jó szórakozást, kellemes pihenést és feltöltődést kívánunk! “Légy vidám és tedd a jót!” 🙂