Heti programkínálat


Közösségi, gasztronómiai, fiatalos és sportos. Ilyen sokrétű és sokféle programot kínálunk vendégeinknek. 

Kezdésnek kedden este a DBS Kvíz nevű csapatépítő, fejtörős nagyon népszerű vetélkedő játékunk újabb fordulója következik. Sikere és a csapatok győzni akarása töretlen, minden további érdeklődőt szeretettel várunk. Jelentkezni a Facebook oldalunkon lehet.

Hajrá-hajrá!

Csütörtökön este 19.00-tól a Húsvéti szabadegyetem első előadásán a nagyböjtre való tekintettel a böjti ételek, étkezési szokások lesznek terítéken. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség képviselője mellett Vitális Gábor és dr. Janka Gábor is mesél a böjti szokásokról.

A nagyböjt jegyében

Pénteken pedig a szintén havi rendszerességű Szalézi WIFI februári állomásán örvendezhetnek és szórakozhatnak a diákok. Bowling, csocsó és pingpong bajnokságok, kézműveskedés és szuper hangulat várja a fiatalokat. Tartalmas programok, barátságos környezetben: SzaléziWIFI a DBS-ben!

“Légy vidám és tedd a jót!”

A hét utolsó napján pedig a versenysport veszi át a főszerepet, hiszen a még mindig veretlen Vegyész a tabellán utolsó előtti Sümeg gárdáját fogadja a DBS-ben vasárnap 17.30 kezdettel.

Go Vegyész, go!

Ismét számtalan remek alkalmat és kikapcsolódási lehetőséget ajánlunk minden korosztály számára! Várjuk a minőségi időtöltésre vágyókat.