A DBS történetének egyik legjobb meccsén győztek futsalosaink


Óriási mérkőzésen kétszer is kétgólos hátrányból felállva, majd egy parádés második félidőt produkálva magabiztos győzelmet aratott a múlt héten a Kincsem ellen botló hazai csapat.

Rangadóra gyűltek össze a DBS-ben, hiszen a forduló előtt egyetlen pont választotta el egymástól a táblázaton második Kazincbarcikai Ördögöket és a harmadik Rubeola FC Csömört, viszont nem hitt a szemének a szépszámú közönség az NB II-es futsal mérkőzés 36. másodpercében, hiszen a vendégek már 2-0-ra vezettek. Nem ehhez szoktak a barcikai futsal-rajongók, hiszen főként hazai pályán rendre uralják a meccseket Kőrösi Gábor fiai. No nem is kellett sokáig szomorkodniuk, mivel Irhás révén a 7. percben már egyenlő volt az állás. Ezután pedig a csömöriek találtak ismét magukra és a szünetig újabb két gólt szerezve nyugodtabban vonulhattak pihenőre (2-4).

Feketében a hazaiak

Azt tudjuk, hogy egy futsal mérkőzésen kétgólos hátrány egyáltalán nem ledolgozhatatlan, de ami a második félidőben történt, arra vélhetően a nem oly régen még elsőosztályú vendégek sem számíthattak. Az egyébként felforgatott, megannyi eltiltott és sérült játékost nélkülözni kénytelen, ám egy kis szerkezetváltást és “csereberét” alkalmazó Kőrösi mester szavai hatottak Irhásékra. Mindössze hat perc telt el a második félidőből, de már a kétgólos hátrány, kétgólos előnnyé változott! A rutinos rókák vállukra vették a csapatot és elsősorban az egyaránt három-három gólig jutó Lippai, Irhás duónak köszönhetően lefocizták a Rubeolát a pályáról.

Ezután már kézben tartották a meccset a barcikaiak és végül egy fergeteges 7-1-es(!) félidőt produkálva, 9-5-re győztek és bezsebelték a három bajnoki pontot, melynek köszönhetően továbbra is a második helyen állnak, a Rubeola pedig lecsúszott a negyedik helyre, Ezúton is gratulálunk a fiúknak!

FÉRFI FUTSAL NB II. KELETI CSOPORT 9. FORDULÓ
Kazincbarcikai Ördögök – Rubeola FC Csömör 9-5 (2-4)

A végeredmény