A “Csapassuk” nyerte a Bowling Bajnokság csapat kategóriáját


Ma a III. Don Bosco Amatőr Bowling Bajnokságunk csapat kategóriában folyt a küzdelem a pályáinkon a DBS-ben!

Egy hete egyéni versenyünk utolsó fordulóját játszották lelkes amatőrjeink, ma pedig csapat kategóriában zajlott a bajnokságunk 4. megmérettetése! Sok ismerős arc tekinthet vissza a fotókról, hiszen sokan a csapatok tagjai közül egyéni versenyeinken is részt vettek. 

Ezúttal is a megszokott lelkesedés, a jókedvű és sportszerű játék jellemezte a verseny minden fordulóját. A véghajrában is mindenki igyekezett a legjobban teljesíteni, hogy minél több pontot gyűjthessenek össze!

Az egyéni kategóriához hasonlóan itt is egy valódi kis közösség alakult ki, ahol minden csapatjátékosnak egyformán szurkoltak a résztvevők!

Csapassuk

Az idei bajnokságot a Csapassuk nevet viselő csapat nyerte, 15 ponttal és összesen 8312 fával! A szép pontszámú csapatban Balla Zoltán, Dudás Gergő, Fóris Tamás és Sztahon Zsolt gurította le a bábukat eredményesen!

Nem kell a kirándulás

A második helyen a “Nem kell a kirándulás” csapat végzett 13 ponttal és 7671 fával. Ebben a csapatban Kádár György, Kormos Balázs és Kormos Gergely ügyeskedett.

Sztrájkolók

Harmadik helyezést ért el a Sztrájkolók csapata 7 ponttal és 6734 fával, ahol Gulyás Tibor, Kispál László és Kóti Lajos igyekezett minél több pontot gyűjteni.

Golyószórók

Negyedikként pedig a Golyószórók csapata végzett 5 ponttal és 6055 fával. A csapat tagjai között Gacsalné Fegyveres Irén és Sipos Tamásné rendszeres tagként, Sándorné Fegyveres Emese, Urbán Balázs, Szoboszlai István, Sándor Péter, Tóth Lászlóné és Réti Adrián pedig egy-egy játék erejéig segítette a Golyószórók munkáját!

Köszönjük a csapatoknak, hogy ismét fair play módon küzdötték végig a fordulók sorát és reméljük következő Bajnokságunk fordulóin újra köszönthetjük mindannyiukat egy újabb izgalmas versenyen!

Eredmények

 

“Légy vidám és tedd a jót!”