Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Segítő Szűz Mária Ünnepe és SzaléziWIFI X-tra

2019.05.24. | 15:00 - 21:30

Ingyenes

Pénteken (24-én) egy igazán mozgalmas napja lesz a III. Don Bosco Fesztiválnak, hiszen 15 órától folyamatosan zajlanak majd a rendezvények a DBS falain belül és kívül is egyaránt! 15 órától várunk mindenkit a Segítő Szűz Mária tiszteletére tartandó ünnepi szentmisére az Avilai Szent Teréz templomba, majd a mise után a templomtól induló körmenetre.

16.30-kor az Animátorok és a fiatalok közreműködésével Közös ima – “Üzenet” műsorára. Majd folytatva a programok sorát 17 órától a keresztény-rock képviselője, egy felvidéki csapat, a CRUX együttes lép a DBS színpadára.

Barcikai Fonónk is a fesztivál ölelésében zajlik majd 18.30-tól, élőzenével és táncoktatóval! A ZTM Group is újra ellátogat hozzánk 19.30-kor, majd egy szuper Pizza-Party várja a fiatalokat 20 órától!

Végül pedig egy fergeteges Piromusical műsorral és egy tűzi-vízi-lézer-lángshow-val zárjuk a mozgalmas napot. Mindezek mellett párhuzamosan a színpadi programokkal a parkban és a küzdőtéren SzaléziWIFI X-tra keretein belül: Euro Bungee, lézerharc, trambulin, rekesztorony építés, rodeo bika, bowling, csocsó, pingpong és arcfestés!

Részletek

Dátum:
2019.05.24.
Időpont:
15:00 - 21:30
Összeg:
Ingyenes
Esemény Category:

Helyszín

Don Bosco Sportközpont